Ma Re Ams

Van strategie naar online orders

Genereer meer omzet uit webshop

Modemerk Ma Re Ams kwam bij ons met de volgende vraag om op te lossen. Hoe haal ik meer omzet uit onze onze webshop?   Een mooie case want wij houden van groei. 

Strategie en Merkpositionering

Voor modemerk MA RE Ams hebben wij de huidige plek in de modemarkt geanalyseerd en de prijspositionering. Verder hebben wij de voor een betere merkpositionering en prijspositionering onderzoek gedaan naar de Europese modemarkt om vast te stellen in welk segment het modemerk het beste past. 

Branding

Met het accentueren van de kritische focuspunten van het merk, verrijkt met een nieuwe dynamische impact, hebben wij de branding verbeterd met een nieuw logo en visuele branding. De nieuwe branding past uitstekend bij een premium modemerk. 

Wij hebben de visuele branding aangepast voor een premium merkervaring en consistent doorgevoerde branding. Voor het creëren van hoge kwaliteit foto’s en video content hebben wij het creatieve proces begeleid van productie, styling, model selectie en keuze van de fotograaf voor de shoot.

Het resultaat een unieke visuele content voor de webshop en sociale media kanalen. 

Prettige klantervaring in geoptimaliseerde webshop

Om de resultaten van de webshop te verbeteren hebben wij samen met de klant gekozen voor webshop in een SaaS oplossing (Software as a service) die verder is te optimaliseren.

De webshop levert een overtuigende klantervaring. Deze klantervaring wordt versterkt door de nieuwe merkpositionering, visuele storytelling met hoge kwaliteit beelden en een merkverhaal rondom thema’s van de collectie. 

De nieuwe webshop biedt o.a.: voorraadbeheer, optimalisatie voor mobiel gebruik, rapportages, SEO optimalisatie met de juiste zoekwoorden die zorgen voor een gestage groei van conversie.  

Van duidelijke merkpositionering naar betere verkopen

Resultaat: 25% meer tijd op de website en stijgende conversiecijfers.

Merkstrategie > Branding > Fotografie/Video > Webshop  

Haal meer uit je webshop

Meer dan alleen een webshop bouwen, daarvoor kom je bij Brand Dimensions Lab. Wij denken met je mee om de resultaten van je webshop te verbeteren. Van vindbaarheid op Google, content, branding tot optimalisatie van processen. Spreekt dit je aan? Vraag dan nu een voorstel aan.