Focus op innovatie voor groei

Brand Dimensions Lab is een full-service digital marketing bureau met een sterke focus op innovatie. We passen innovatie toe op elk project door een op maat gemaakte mix van inzicht, creativiteit en technologie in het hele scala van branding, marketing en digitale uitdagingen.

Met een focus op innovatie leveren wij professionele,  websites en marketing automatisering oplossingen. Dit zijn de handvaten voor ons merkmanagement en het vliegwiel voor zakelijk resultaat van onze klanten.

Daarnaast ontwikkelen wij een rol en een doel voor een merk vanuit een kern van sociale media denken.  Op deze manier verbinden wij een merk door digitale kanalen met de consument. Door het aanraken van de juiste emoties van consumenten voelen zij zich verbonden met het merkimago en zullen zij het merkverhaal willen delen op sociale media en worden merkambassadeur.

Voor wie werken wij?

Wij werken voor ondernemers die klaar zijn om de volgende stap te gaan zetten voor meer efficiency en progressieve groei. Daarnaast helpen wij ondernemers met het vertalen van hun onderbuikgevoel naar heldere waarnemingen over hun bedrijf. Data dragen bij om van een onderbuikgevoel naar een onderbouwing te komen. Met ons onderzoek en data analyse, verkrijgen wij inzicht in welke processen verbetert moeten worden in het operationeel management van de onderneming. Wij tonen de klant specifieke stappen om te komen tot progressieve groei.

Onze ervaring is breed. Wij werken voor freelancers, MKB, en organisaties met een sociale doelstelling, o.a. in de creatieve industrie van mode, retail, design.

Het team

Hans Benne is de eigenaar van Brand Dimensions Lab.  Met zijn jarenlange ervaring in het geven van managementadvies en ondersteuning in IT database projecten kent hij de digitale marketing oplossingen die ondernemers helpen met het bereiken van groei. Hans heeft zelf ervaren hoe belangrijk het is om naar de behoeften van klanten te luisteren, proactief te zijn en met een focus op groei en resultaat.  Wij werken met een flexibele schil van freelancers om projecten voor onze klanten te realiseren.   

Hans Benne | Strategie en eigenaar

Marketingstrateeg voor online business met de benodigde kennis en ervaring om bedrijven te laten groeien via digitale kanalen.

Peter de Bie | Studio NRG Blue

Adobe Creative Suite specialist voor het visueel verpakken van de marketing boodschap met een expertkennis op het gebied van retail.

Hoe werken wij samen?

Je kunt van ons een transparante manier van werken verwachten met een open en directe communicatie.  Past dit bij je en wil je graag een mogelijke samenwerking bespreken of een keer met ons sparren?