The Gamekeeper

Strategisch advies online kanalen

The Gamekeeper is een leuke spellen -en speelgoedwinkel in Amsterdam. Vijf spellenspecialisten vormen samen één sterk team en een bron van informatie waar klanten graag voor naar de winkel in hartje Amsterdam komen. Aan ons de taak om te onderzoeken of uitbreiding van de activiteiten in de online kanalen voor The Gamekeeper een verstandige keuze is. Wij zijn er trots op dat wij deze retailer hebben mogen helpen de juiste stappen te zetten voor de toekomst.  

Onderzoek van de online speelgoedmarkt

Wij hebben de Nederlandse speelgoedmarkt onderzocht en meer specifiek de online speelgoedmarkt. Daarnaast hebben wij met kwantitatief onderzoek de klantervaring onderzocht in de The Gamekeeper online kanalen, in de website en op online winkelplatforms.

Door ons advies goed voorbereid op de toekomst

Onze eindrapportage adviseert The Gamekeeper om te focussen op meer personalisatie van de online klantervaring. Dit is te bereiken door een precieze klant segmentering, een 360 graden beeld van de klant en  een focus in de klantcommunicatie op de specifieke doelgroep. Verder  hebben wij advies gegeven over wat voor implicaties dit heeft voor The Gamekeeper.  Met ons strategische advies heeft The Gamekeeper een goede keuze kunnen maken en de juiste stappen gezet voor de toekomst. 

Research > Klantonderzoek > Strategisch advies

Wil je met ons een keer van gedachten wisselen?

Je wilt graag een keer met ons van gedachten wisselen om met een frisse blik naar de resultaten van je online kanalen te kijken en waar je verbeteringen kunt behalen.  Neem met ons contact op voor een afspraak.