Wat wij doen

WordPress website en webshop ontwikkeling is onze expertise. Onze projecten kenmerken zich door onze persoonlijke aanpak met bijbehorend maatwerk. 

Daarnaast geven wij ondernemers strategisch advies hoe zijn meer resultaat kunnen halen uit hun digitale kanalen.

Wij genereren merkbewustzijn waarbij de klant centraal staat om uw resultaten te verbeteren.

Onze diensten zijn, WordPress websitewebshop, strategie, brainstorminginbound marketing,  en marketing automation. 

Hoe voeren wij een WordPress website / webshop case eigenlijk uit?

Kick-off


Samen 
met de klant plannen wij een kick-off moment in. Dit is de start van het verzamelen van informatie over jouw plannen. Wij geven advies vanuit onze expertise op het gebied van een WordPress website / webshop. Uit deze bespreking komen nieuwe ideeen voort en de te volgen strategie.

 

Research


De research fase gebruiken wij om de markt te onderzoeken, ideeën en inspiratie op te doen voor de look en feel  van de website / webshop. In deze fase gebruiken wij data uit de klant analyse, concurrentie-analyse en conversiedata uit Google Analytics. Wij doen SEO zoekwoorden onderzoek voor optimale vindbaarheid van de website / webshop. 

.

Schetsen


Op basis van de onderzoeken gaan wij aan de slag de website / webshop vorm te geven in een initiële layout om een beeld te geven van hoe de pagina’s er uit gaan zien. 

Visual design


In deze fase bepalen wij de look en feel van website / webshop. Wij focussen ons op optimale merkbeleving door de branding te vertalen met kleuren, lettertypes en visuele schermen. Uiteindelijk kun je door de verschillende schermen klikken en ervaren hoe jouw website / webshop gaat werken.

Ontwikkeling 


Wanneer je akkoord bent met het ontwerp van de website / webshop, starten wij met het bouwen van de nieuwe site. Wij letten hierbij op de User Experience voor een prettige gebruikers ervaring op mobiele apparaten. 

Migratie en livegang


Na een acceptatietest wordt na jouw goedkeuring de livegang van de nieuwe website / webshop ingepland. Voor migratie van de oude site wordt een redirect plan en monitoring  opgezet. 

Onderhoud en support


Wij bieden support pakketen aan om jouw WordPress website / webshop optimaal te houden. Daarnaast bieden wij gebruikerstrainingen om je medewerkers te trainen content te plaatsen met de tips en tricks van een pro. 

Optimaliseren zichtbaarheid


Na de live gang van de website /webshop begint de fase van verbeteringen en optimalisaties. Om de zichtbaarheid van jouw site te vergroten bieden wij marketing automation tools, linkbuilding, Google Ads, en Facebook/Instagram adverteren.

Strategie voor optimale groei

Met het aantrekken van nieuwe leads begint het proces. Als klant van je bedrijf wil je dat zij een fantastische ervaring hebben met jou bedrijf. Zo’n goede ervaring dat jou klanten ambassadeurs worden van jou merk. Wij werken met een flywheel waarin de klantervaring centraal staat. 

Verkopen


Sluit meer verkoopdeals met de inrichting van betere processen en een Customer Relationship Management systeem. Vergroot je productiviteit met data, tools voor inzicht in data en acties met marketing automation.

Marketing


Optimaliseer marketing processen met marketing automation. Communiceer met klanten in de digitale kanalen waarin zij zich bevinden (website, sociale media email marketing, advertising). Vergroot de ROI van je marketing uitgaven met de inbound marketing of marketing automation.

Service


Bouw persoonlijke relaties met klanten en creëer gave service ervaringen. Jou klanten worden hierdoor merk ambassadeurs voor jou organisatie.